söndag 27 mars 2011

Morgonstund har guld i....

Morgonstund har guld i mun..Eller inte! Det blev lite sent igår och tidigt idag (snuvade på en timme dessutom!), så vi går omkring som två zombies här. Haha. Men lite kaffe och en koffeintablett så är det problemet löst! =) Ska snart sätta oss i pärlan för sista gången och åka hem till byn och lämna tillbaka henni. Konstigt det känns att behöva ta bussen tillbaka! Man känner sig lite amputerad liksom. Men snart blir vi bilägare på riktigt. Tack snälla snälla Fidde för att vi fått låna svarta faran så här länge! Det har varit ovärderligt.
Ser fram emot en trevlig dag med föräldrarna och en mysig söndagkväll i soffan sen.

Angående gårdagskvällen så blev den supertrevlig! Vi lagade diverse smårätter som blev jättegoda, och jag gjorde min första hemmagjorda majonäs!! =) =) Vi snodde ihop friterad kyckling med citrondip (majo, pressad citron och mango chutney), friterad röd paprika med örtdip (majo, pressad vitlök, färsk persilja och gräslök) och polentabröd med paprikasalsa (röd paprika, grön chilifrukt, persilja, vitlök). I frityrsmeten till paprikan var det öl! Låter ju jättekonstigt men det blev supergott! Alltihopa blev jättegott förutom salsan som blev lite för mesig. En till pepparfrukt i nästa gång så blir det perfa! Till detta serverades champagne och livets dryck kahlua! Gott gott. =)

Det är faktiskt inte svårt alls att fritera utan en fritös, bara man passar oljan noga så den inte blir för varm. Jag hoppas inte vi får nån frityr-mani nu så vi får ligga i vassen i sommar! =)

Kaffe nästa och jag önskar er en underbar dag!






Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar