lördag 5 mars 2011

Morrn morrn!

Sovmorgon och långfrukost, det är lyx det! Stoffe är på gymmet just nu och så fort han kommer tillbaka ska vi göra oss redo att åka först till Erikshjälpen och sedan till IKEA i Älmhult. Svärisarna ska också dit så jag hoppas vi kan mötas upp för en fika.
Jag har inte varit på Erikshjälpen sen Stoffe började flirta med mig och vi letade rekvisita till vårt grupparbete i bilden. Herregud vad kär jag var! Det är så roligt när vi pratar om den tiden, vad man tänkte och kände och sådär.. haha. Idag hoppas jag i alla fall på att fynda fint porslin och kanske några fotoramar.
När man kollar sig omkring i den här lägenheten så är det i princip bara soffan och sängen som är i originalskick. Resten av möblerna är loppisfynd som vi målat vita för att få en enhetlig look. Och jag tycker det är jättefint! Det vill jag fortsätta med även när vi köper hus, det har ju blivit ett intresse liksom.



Igår såg vi en otroligt läskig film, The last exorcism. Till och med Stoffe tyckte den va otäck och det hör inte till vanligheterna. Se den!


Ikväll hoppas jag på att min gode vän Fidde kommer förbi på middag. I sådana fall ska här bjudas på helstekt fläskfilé, rotsaker i ugn och en god sås. Till efterrätt ett nytt recept på seg blåbärspaj som jag vill testa!
Lägger upp alla recepten om en liten stund.
Jag vill bara säga till min familj, som jag vet läser detta, Ni är bäst!! Det är så fruktansvärt tråkigt att bo så långt ifrån er. Jag vill kunna bjuda över på middag en vanlig tisdag eller en fika när andan faller på. Men det är väl så här det blir när man träffar sin livskamrat 12 mil bort. Men snart när vi flyttat till Ljungby har vi i alla fall bara en timme emellan oss och det är faktiskt överkomligt. Pussar och kramar till er i alla fall! Ni har alltid en stående inbjudan hit, bara att komma!

Nu önskar Stoffe och jag dig en härlig lördag!




Massor med kramar

1 kommentar:

  1. Hello, tycker oxå det är tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Men skulle inte ni åt Jönköpins hållet, eller har jag drömt kanske? :)
    Ha en bra lördag och skvallra hur pajen smakar sen ;) puss och kramar!
    Fin blogg du har :0)

    SvaraRadera